If there's a rocket tie me to it

Då har man kommit in i att va hemma igen. Man tänker på svenska och drömmer på svenska, man kan komma och gå som man vill, man kan sova läääänge, man får va med dom man saknat så! Fast nu saknar man ju dom man umgicks med i usa förstås... Typiskt.. Att det alltid ska va något som saknas! 

Haha, idag skulle jag snagga min pojkvän.. Det är ju inte så himla svårt liksom..! Den är ju inställd på hur många millimeter det ska bli och han skulle raka bort på hela huvudet= det är ju som bäddat för succé. FÖRUTOM när man tar bort den där grejen som gör att det blir 9mm.. När man ska "finlira" i nacken och bakom öronen tar man ju bort ALLT liksom.. Ehm, haha, det gick ju bra innan det hände en grej.. :P Jag råkade göra att hack bakom örat på honom :P  Som tur är så syns det inte alls väl..! Om jag någonsin kommer bli betrodd med att få göra detta på honom igen lovar jag dyrt och heligt att vara mycket försiktigare :P 

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Eller JO!! Jag ska LÄSA!!:D Läser andra boken i Twilight-serien nu, så fruktanksvärt löjligt bra!! Sen ska jag packa och göra i ordning husvagnen som ska till Frizon-festivalen med mig, Martin, Emil och Daniel i övermorgon. :) Ska tydligen bli skitbra väder! Underbart! 

Nu ska jag supersova lite :) Har precis tittat på lite Vänner- avsnitt med mor min :) 

Godnatt!!

RSS 2.0