vad roligt man kan ha

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=bot6ReJ1STmxs5JYMcQEXjPu#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_bot6ReJ1STmxs5JYMcQEXjPu.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=bot6ReJ1STmxs5JYMcQEXjPu#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>
Jag vet, jag har inget liv.. Men jag fick 50 spänn att handla för på Nelly.com så det var värt det ;) Om man röstar på min bikini jag har designat kan jag vinna priser! :P Har ingen aning om vad för priser, men det skiter jag i, det är alltid roligt att vinna! ;)
Så rösta rösta rösta! :D

oh YEAH


Ain't No Cure For Love

There ain't no cure for love
There ain't no cure for love
All the rocket ships are climbing through the sky
The holy books are open wide
The doctors working day and night
But they'll never ever find that cure for love
There ain't no drink no drug
(Ah tell them, angels)
There's nothing pure enough to be a cure for love
skulle egentligen ut och springa... men nu sitter jag och äter choklad istället.. kände att det passade mig bättre idag.
sitter och tänker ihjäl mig snart.. tänk att man alltid vill tänka bäst hela tiden. vad som är bäst för en , för andra, för alla.. och om man tänker och väljer fel så tänker man att allt kommer gå under. shit.. man borde kanske chilla lite..
drömde att jag hade på mig min balklänning inatt... och gick på bal igen fast med helt andra människor än student-balen.. det var roligt.. ååhh.. jag var skitfin i håret också, fattar inte hur det var nu i efterhand dessvärre.. drömde massor inatt.. allt var inte lika roligt som balen, men ibland var det awesome.. kul att man vill leva i ett drömland istället för den riktiga världen.
är skitsugen på corn on the cob...
såhär sprang jag runt i alla mina drömmar inatt.. i balklänning.. loved it.

Brooklyn sun

She says good night and slips away with a golden kiss to keep us warm 'til the morning brakes. Oh Brooklyn sun. Dagens låt.

Har haft en äckel-dag. Den började kanon! Vaknade och var inte alltför trött eller stressad, hörde fåglar sjunga, solen sken, trevligt folk på ica. Then all of a sudden... Illamåendet kom krypandes. Mer och mer. Till slut sa jag till chefen och bad om att få gå och sätta mig lite. Då blev jag hemskickad för jag såg tydligen ut som ett spöke.. Sen behöver vi ju inte gå in på detaljer om vad som hände vid vägkanten på vägen hem.. Men det var inte pleasant. Jag ville bara hålla upp en skylt till förbiåkande bilar där det skulle stå " TITTA INTE HITÅT, ÅK VIDARE OCH GLÖM DETTA FORT, BER OM URSÄKT OM JAG FÖRSTÖRT ER DAG. ELLER ERAT LIV FOREVER. PEACE"
Sen har jag sovit. Hela dagen. Jag hatar att vara sjuk alltså, så sjukt tråkigt! Orkar inte göra nåt, bara sover. Sen kom pappa hem och gjorde nyponsoppa, jag åt den.. och somnade. Sen kom malin och gav mig rostebröd, oreo's, choklad, ben&jerry's (my favorite flavor), en hyrfilm och cola. Så himla gulligt. Filmen var "The ugly truth" och jag vägrar tro att det är så i verkligheten.. Men den var helt klart underhållande! Jag mår bättre nu och är inte alls i stort behov av sömn... Tråkigt nog.. Ingen är ju vaken!
Har fått reda på att dom kommer börja repa till HSM i september..... Det är i september jag tänkt åka till Hawaii.. Vad ska jag göra? Kan någon bara tala om det för mig? Jag vill till hawaii mer än jag vill va med i musikalen (ofc!) men kan man säga nej när man fått sitt livs första huvudroll?
Nej men jag ska väl kanske sova nu då... Somna till min nya playlist... Nätterna är nog till för att i lugn och ro kunna tänka. Det gillar jag. Ibland.
Ibland vill jag inte tänka, vågar inte.
Avslutar med en bild från när livet lekte. Slutet av au pair-året, man hade bara några få veckor kvar tills man skulle få flyga hem till det man gått och blivit galen på av längtan, det var varmt, man lekte så mycket som möjligt varje dag för att ta vara på det.

+ att jag bjussar på en oldie...

...från mitt usa-rum.. alla dessa böcker i bakgrunden som jag aldrig ens rörde... :P sjukt.. men där satt man, ibland i timmar och pratade med sverige och drömde sig bort..
time flies!

heartbreak warfare

näe.. det är inge kul... typiskt okul.. så är det med det med det som är så är det.
man får vänja sig. snälla vänj mig nu då.
men solen sken idag! det kändes lite vårigt, och det är ju kul :) men det kunde varit kuligare.. men det är det inte och jag tror det är okej. det är nog ett ganska bra tecken, annars hade det betytt att inget varit bra, att man inte var nått lycklig. och det hade ju känts illa. då hade det bara känts som slöseri med tid. och det var det inte.
att vara stark betyder inte att man inte får vara ledsen. så det är helt okej. detta blev mest som ett pepptalk till mig själv, men jag har ju typ en besökare ändå så det gör inget :)
fick massage ikväll av malin, hon är fantstisk, jag klarade av nästan 10 minuter, kanske mer! jag är sämst på att bli masserad. I don't like it.. but I need it.. :P
ica imorn, sen evelina-quality time! :) yesyesyes! :)
natti! nu ska jag somna till john mayer. för han är bäst!

In repair

But I'm doing fine :) Har ju choklad och underbara vänner, det behöver jag! :) Egentligen behöver man sommar också så man kan känna sig brun och snygg i snygga sommarkläder.. Men det kommer! :)
Ska klippa mig imorn, behöver en förändring :) Fast det kommer nog inte bli så stor förändring för jag vill nog ha mitt relativt långa lockiga hår, som ska bli ännu längre och kanske lite ljusare nu när våren står på farstun och väntar på att få komma in till våran vintervärld :)
Har jobbat idag, det är spännande att en fortfarande säger "jaha nämen har vi en ny tjej här! vad roligt!" och jag får alltid säga, "njae, jag började i slutet av Juli..." Good, I made such an impression on him... :P Det är en gubbe som har varit där förut.. Många gånger.. Mååååånga gånger.. Sjöen!:P Han måste va senil.. snälla..
För övrigt längtar jag tills det händer nåt.. Jag orkar inte gå här, bo hemma, jobba några dagar i veckan och bara gå runt bland snöhögarna.. Särskillt inte nu.... Jag vill till Hawaii! :D Vore FETT nice.. Men det är dyrt.. och det är i höst.. och då måste jag bestämma mig för ifall jag vill va en musikalbrud eller en surfbrud... Tuff decision.. Båda är nog sjukt kul! Ack, får grunna på't helt enkelt... :)
I'm in repair, I'm not together but I'm getting there.

RSS 2.0