Summertime and the living is easy

Men vänta lite nu.. Är det inte April?? Jo men visst är det April, bara en VÄLDIGT varm och somrig April :) Igår hade vi 34° i skuggan fram till 6pm ungefär, då började det gå ner lite. Det har varit såhär varmt ända sen i fredags. Helt sjukt! Så brun som jag är nu brukar man bli i typ.. Juni. Det är stört vad solen tar! :) Vi GILLART!! :) 

I helgen ska jag på en weeked kurs i Massachusetts och för den kursen får jag 4 credits vilket jag gillar skarpt. Det jag inte gillar lika skarpt är att det är hur mycket som helst som jag måste hinna göra som "förhandsarbete". Jag måste skriva en uppsats om hur mina mål sett ut rent karriärsmässigt genom livet.. Och mina mål i framtiden. Vad jag vill jobba med och hur jag ska ta mig dit. Vad jag måste plugga. Helt enkelt; en uppsats om något som jag inte har en aning om. Men det blir nog bra! :) haha..  Jag känner verkligen för att få bra betyg i alla fall, så jag tänker satsa på A. Vilket innebär att jag helt enkelt får ta och låtsas som att jag har mitt liv planerat..! Det kan ju bli intressant :) 

Just nu sitter jag och tjatar på Teddy som inte vill ta på sig sina kläder. Blaise sover. Doug är i skolan. Det är SOL och värme och nu ska jag övertala lille Teddyn om att slänga på sig dom där kläderna så vi kan gå ut någon gång. :) 

Hoppas ni har en bra dag!!

Tjenna! (som jag för övrigt lärt barnen. Dom slänger upp handen och säger "Senna!!" :) haha )


Lite lek och bus i parken :)

Gammal som gatan :)

Idag fyller syrran år och nu tar jag till alla medel som finns för att "fira" henne eftersom jag inte kan ringa..! Här vet jag iaf att hon kommer kolla :) 22 år blir hon, kan inte fatta det..! Gammal som gatan! Har du börjat pensionspara än eller? Haha. GRATTIS Malin!! Hoppas du har en grym dag. Om jag hade varit hemma hade den så självklart varit ännu grymmare ( det säger ju sig självt liksom ;) ) men jag litar på Eriks talanger. :D ( Och vår mor&fars)
Haha :)

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på The Killers. Börjar inte förrän kl.11. Hur soft som helst :) 
Nu är Californien-biljetten bokad också!! Såå skönt att få det ur världen. Om 71 dagar bär det alltså av till västkusten med Anna. Vi är precis HUR taggade som helst! :) 

Och en till grym grej!! Maria kommer hit om typ.. 46 dagar ( beroende på vilken dag den veckan dom bokar) SÅÅÅÅ ROLIGT!!!! Saknar henne nåt grymt!! 

Så det var allt jag hade att bjuda på nu. Lev väl.

Peace




Fun in the sun

Vilken dag!! Precis hur varmt som helst. Kom precis hem ifrån Ben&Jerry's där jag och Emma suttit och käkat glass UTE till halv tio på kvällen.. 18 grader var det vid halv nio då jag kollade senast. Underbart! 
Jag fick sovmorgon imorses men vaknade vid halv 7 av att Doug hade dagens första utbrott... Typiskt..! Började halv 10 då det första vi fick göra var att ringa till Poison Control för att Teddy lyckats få i sig fönsterputs-medel. Än så länge lever han och han har inte behövt magpumpas tack och lov. Det räckte med mjölk och pretzels :)
 Blaise håller på att få första tanden så han har varit SÅ TJURIG idag, som tur är fick jag honom att sova ganska mycket. Stackars liten..
Precis innan lunch kom Emma och Trevor ( hennes 2 åring) på en snabbvisit och även fast hon bara stannade i typ 5 minuter blev jag väldigt glad! 
Efter lunch gick vi ut och härjade och där blev vi kvar till halv 5 ungefär. Så underbart väder alltså! Det stod på internet att det var 18°C i skuggan men det stämde inte, det var väldigt varmt! Jag har sprungit runt i linne och shorts. 17 april. Helt otroligt :)  By the way, jag har fortfarande mitt vita linne på mig när jag tagit av mig det, så solen tog endel..! :P Synd att sån bränna är fruktansvärt svår att göra jämn igen.. :P
Pappas födelsedag var idag också! Jag hade inget telefonkort så jag kunde inte ringa och gratulera men jag smsade och bad honom ringa mig istället. Det var roligt! :) Då skulle dom precis hem till Malin & Erik och deras nya lägenhet och grilla. Sånna grejer gör att man blir väldigt sugen på att också vara hemma. När hela familjen har myskväll. Men jag fick ju lite Ben&Jerry's glass med Emma ikväll i alla fall :) Det är ju inte fy skam direkt! :)

Imorgon ska jag och Emma till Manchester Community College och tjäna in ännu en credit, sen ska jag göra weekendkursen om två veckor och sen äntligen är jag färdig med alla dessa credits. Tack och lov! 
Så nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen :) 

Over and out

The handy-man! Or woman..

Kors i taket! Ellen har gått och blivit händig..! Idag gick toaletten sönder, det hände inget när man spolade, och då fixade jag det! Alldeles själv! Jag öppnade "locket" bakom sitsen och körde ner handen(!!!!) och spände fast lite grejer med hjälp av gummiband. Fem minuter senare gick det att spola igen! :)  Hur grymt är inte det!? Ni som känner mig sitter nog med hakan i knät nu, believe me, jag är lika chockad som ni :) 


Och visst har jag en fin blogg!? :D Det är Linda Sandqvist, en kompis till Emma, som fixat den :) Snällt va!? :D En annan handy-man.. Or woman.. :)

I love snooze 'n roll

Jag har kommit på en grej.. Snooza är inge bra.. Fast jo, det är ju grymt skönt när man vet att man kan vända sig om och somna om massa gånger, men vad mycket bättre det vore om man lät kroppen få sova djupare den timman som jag brukar snooza istället för att jag väcker den hela tiden..! Det borde jag ju bli piggare av egentligen. Men nu är faran; Om jag skulle bestämma mig för att inte snooza imorgon, kommer min nyvaknade morgonhjärna komma ihåg det imorgon bitti då..? Skulle inte tro det! Då kommer jag ju bara stänga av den och sända mig om, fast jag verkligen inte får..! Illa, illa... Jag kanske får börja ta bort tio minuter snooze-time varje dag istället för att vänja mig. Så får det nog bli.. ELLER så går jag och lägger mig en timme tidigare om kvällarna så får jag en timmes extra sömn + min älskade snooze-tid! Japp, så får det bli! Bra, då har jag löst det.


Coca cola vains


Idag var jag LEDIG och fy vad skönt det var! Det blir ju lite si och så med att få sovmornar i ett hus med tre högljuda barn men det är skönt att bara få ligga kvar och veta att man inte behöver röra på sig förrän man själv känner för det :) Underbart! :)
 Så jag låg kvar i sängen med min älskade macbook och softade tills Anna ringde, (tack och lov för att Anna ringde, annars hade jag kunnat bli kvar där i sängen ett bra tag..! ) Gjorde mig iordning och sen kom hon och Robin och hämtade upp mig och vi åkte till en stor skoaffär i Manchester. Jag inhandlade ett par jättefina Steve Madden högklackade skor och ett par rosa innetofflor, också Steve Madden. Kalasfina!! :) Sen kikade vi runt lite på köpcentret i Manchester och mötte upp Jenny där också :) Robin och Anna var dom som shoppade där, min budget tillät mig inte riktigt :) Även om jag hittade VÄRLDENS FINASTE röda högklackade skor.. Men icke! Sparar ju till Californien nu så dom skorna får vänta :) Jag har blivit lite sko-tokig på sistonde tror jag :) Jag tror jag har köpt.. 10 par skor sen jag kom hit..( 4 utav dom inom loppet av lite mer än en månad..) Men det är inte så mycket egentligen :) Hur i allsin dar ska jag få med allt hem sen undrar jag dock.. Det får bli ett senare problem! Inte så mycket senare, men lite..
    Anyway, Anna och Robin skjutsade hem mig igen och jag snackade med Sanna, vilket jag inte gjort på väldigt länge, det var kul! :) Vi snackade tills Emma stod utanför huset för att hämta upp mig. Vi åkte hem till Anna och hon och Robin åkte och hämtade Jenny och åkte och handlade så jag och Emma satte oss på golvet i hennes kök och busade med Annas små "grisar" (Hundarna både ser ut som-och låter som- grisar ) Där satt vi tills dom andra kom hem igen, då blev det party. Emma och jag gick lös på coca colan och hoppade omkring och dansade till världens bästa CD-mix. Sen blev det middag då, "Hotter than hell" hette den och det var svinigt gott!! Mumma! Vi blev riktigt flummiga och tog massa störda kort; ni vet när man skakar och blåser och har sig, haha fy vad roligt det är! Särskillt när man är trött och mätt och.. allmänt flummig :) Innan kvällen tog slut fck jag och Emma ett nytt spel och hade värsta gympapasset i Annas vardagsrum, seriöst, jag fick håll! Självklart till världens bästa CD-mix! Robin kan ju inte ha ett skonsamt intryck av oss alltså, så flummiga som vi har varit idag..! Men äsch :)
Nu sitter jag här i min säng efter att Emma skjutsat hem mig, jag ska upp och jobba halv 8 imorgonbitti... Suck.. Men jag slutar vid 1 så sen har jag hela eftermiddagen och kvällen ledig, det blir gött! :) 

Hoppas alla sover gott, det tänkte jag göra nu :) Blir lite ledsen, för den militärgröna T:shirten jag har här i sängen har börjat tappa sin goda doft! Typiskt... ( Den har luktat Martin, men nu luktar den mest.. typ som allt annat här..) Oh well, det får se till att lösas på nåt sätt..! :)

See ya...! Kramar

Premiär!

Se där ja...! Det kunde jag väl aldrig tro att jag, Ellen "som inte ens klarar av att uppdatera Resdagboken" Jernquist skulle falla för "trycket" (som kom otroligt oväntat men inte ett dugg hårt från Emma) och skaffa mig en alldeles EGEN BLOGG!!
Jag blir liksom nästan lite smått irriterad på mig själv, vad skulle detta vara bra för, jag är redan typ beroende av Facebook (och Tjuvlyssnat.se), inte ett till tidsfördriv..! 
Men vilken hej-dundrande start det blev! Jag är verkligen inte så tjurig som jag låter! :) Nej detta ska bli kul! :) 

Sååå.. Min dag då..! Vaknade nog första gången vid sju av mobilen, sen somande jag om och vaknade ganska exakt 6 gånger till innan klockan blev åtta. (Jag fullkomligt ÄLSKAR att snooza) Då var jag skittrött men tvingade mig själv att titta ut genom fönstret och försöka "bli pigg på solenergin" som min käka syster lärt mig att man ska göra. Och konstigt nog funkar det! Det är typ ljuset som gör en pigg. Eller ja.. Piggare iaf :) Sen gick jag ner och hittade barnen (Douglas 4år, Teddy 2år och Blaise 5 månader) lekandes i vardagsrummet tillsammans med deras mamma, jag gjorde iordning Doug för skolan och sen åkte han och hans mamma iväg. I Eileens (min värdmammas) frånvaro tog jag ner datorn till vardagsrummet och jag, Teddy och Blaise ichattade lite med Martin :) Martin är Teddys absoluta idol. Det är sant! Han snackar jämt om honom, haha, jättegulligt! :) Dom har ju bara träffats två gånger men han verkade sätta spår ;) 
Sen vart det ut i solen och våren för att sedan vara kvar där tills jag fick mitt break vid halv fyra. Sandlådan is the shit, där kan dom leka precis hur länge som helst, kanonbra! :) Vi hade picnic-lunch i trädgården och sen på eftermiddagen hade vi picnic-snack. Picnics är det bästa som finns, tur att barnen håller med om det! :)

Under mitt break passade jag på att åka bort till Jenny och ge henne lite Marabouchoklad som jag och Emma inhandlade i helgen när vi var på IKEA. Det var roligt att få prata lite med Jennsan, har inte träffat henne på evigheter! Sen blev det ett besök på Walgreens för att köpa schampoo för att sedan försöka åka hem igen. Folk kör verkligen som idioter här, haha, det är inte klokt! Jag stod i en bilkö framför ett rödljus och så kommer det två bilar från vänster och vill knö sig in i våran kö..Det slutade med att båda stod på tvären och alla andra tutade.. Ett himla liv! Det gick ju himla smidigt för dom sen när alla ville köra..Ehm.. Nej.. 
Så nu har jag jobbat sen klockan sju. Vi hade P-J contest (Pyjamas-tävling) och Doug vann för en gång skull så han fick välja att vi skulle leka lite extra och läsa färre böcker som följd av det. Nu sover dom gott mina små älsklingar. Ibland kan jag gå in och bara stå och titta på dom när dom sover, dom är så söta! 

Imorgon är jag ledig och det ska bli såååå skönt! Får se vad jag hittar på, kvällen kommer nog spenderas med Anna, Robin (Annas pojkvän som är på besök), Emma och Jenny :) Blir mysigt! :) 

Sådär, då har jag skrivit mitt livs första blogg-inlägg! Grattis till mig.. :D

Ha det så bra!! 


Jag och Teddy busar i trädgården :)
Teddy och jag busar i trädgården :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0